Mensen en ontwikkeling

Een gezonde levenstijl

We stimuleren de vitaliteit en de gezondheid van onze medewerkers. Daarom besteden we veel aandacht aan een gezonde leefstijl. Zo hebben we het programma Vitaal Vooruit ontwikkeld. In dit programma kunnen medewerkers verschillende workshops volgen en gebruik maken van persoonlijke leefstijlcoaches. Om te monitoren of iedereen bij Morssinkhof Groep vitaal en gezond is houden we structureel een vitaliteitscheck.

Morssinkhof Groep - Gezonde levensstijl

Inclusieve organisatie

Bij Morssinkhof Groep is plek voor iedereen. Wij zetten ons sterk in voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Iedereen heeft namelijk het recht om deel te nemen aan het arbeidsproces. Ons beleid op dit gebied levert ons een PSO trede 3 certificatie op. Dit houdt in dat wij tot de 10% beste organisaties op het gebied van socialer en inclusief ondernemen behoren. 

Mens & Ontwikkeling - Morssinkhof Groep

Een leven lang ontwikkelen

Morssinkhof Groep is lid van IkBINDRzakelijk. Met dit lidmaatschap onderstrepen we het belang van goede vakmensen, inzet voor een arbeidsfitte regio en behoud van vakmanschap. Samen met andere Twentse organisaties pakken we de uitdagingen van de tekorten op de arbeidsmarkt aan en zorgen we dat medewerkers zich blijven(d) ontwikkelen. Met IKBINDRzakelijk krijgen onze (toekomstige) medewerkers ook de mogelijkheid een training of opleiding te volgen. Zo stimuleren we samen een cultuur van een leven lang ontwikkelen. 

IkBindr - Morssinkhof groep