Kernwaarden

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is één van onze belangrijkste kernwaarden. Zoals het een goed familiebedrijf betaamt, zijn we verantwoordelijk voor de zorg voor alle familieleden. Zo krijgen onze medewerkers volop gelegenheid zich te ontwikkelen binnen het bedrijf waarin ze werkzaam zijn. En met zijn allen zijn we verantwoordelijk voor een aantrekkelijke leefomgeving. We hebben de aarde in bruikleen. Dat betekent dat we er zuinig mee om moeten gaan om deze zo goed mogelijk door te geven aan de volgende generatie(s). Wij nemen de verantwoordelijkheid om waarde toe te voegen aan onze leefomgeving voor de huidige en toekomstige generatie.

Kernwaarden Morssinkhof Groep

Betrouwbaarheid

Afspraak is afspraak en deze komen we graag na. Dat schept een band met onze relaties. Daarbij gaan we niet voor de korte termijn, maar voor een langdurige en duurzame relaties. Met klanten en leveranciers. We creëren een stabiele basis. Zo hebben we een organisatie waarop en waaraan we verder kunnen bouwen in de toekomst. Wij zorgen voor een stevige basis in onze leefomgeving.

Kerwaarden Morssinkhof Groep - betrouwbaarheid

Inspiratie

We inspireren mensen. Niet alleen met onze producten, maar ook voor onze eigen medewerkers zijn we een inspiratiebron. Dit doen we door ze uitdagend werk en kansen te bieden, een prettige werkomgeving te creëren. Net zoals we voor onze klanten met onze producten een aangename leefomgeving creëren.

Kernwaarden Morssinkhof Groep - Inspiratie

Kwaliteit

Kwaliteit gaat hand in hand met betrouwbaarheid. Aan de kwaliteit van onze producten en processen doen we geen concessies. Klanten kunnen vertrouwen en bouwen op de kwaliteitsproducten van Morssinkhof. Vaak zelfs letterlijk.

Kernwaarden Morssinkhof Groep - Kwaliteit

Duurzaamheid

Stikstof en CO₂: zomaar enkele problemen waarvoor wereldwijd oplossingen worden gezocht. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid het langst duurt. Hoe meer positieve impact we kunnen maken met oplossingen die bijdragen aan een betere leefomgeving, hoe beter. We omarmen 5 van de 17 SDG’s, de duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties. En maken daar ook serieus werk van. Bijvoorbeeld door biobased grondstoffen, zoals miscanthus te verwerken in onze infraproducten en het aantal transportbewegingen zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Kernwaarden Morssinkhof Groep - Duurzaamheid

Kunnen we je ergens mee helpen?

We staan voor je klaar!