Familie van bedrijven

Een familie van bedrijven

Eén groep, drie verschillende bedrijven. We delen hetzelfde DNA, want we zijn familie van elkaar. Als familie geven we een positieve impuls aan de kwaliteit van de woon- en leefomgeving in Nederland. Denk hierbij aan de inrichting van de openbare ruimte, het straatbeeld, het gevelaanzicht en de tuinen. Met de producten en diensten die de bedrijven afzonderlijk van elkaar leveren, koppelen we de schakels in de keten aan elkaar en versterken we onze gezamenlijke marktpositie. 

Morssinkhof Infra

Partner bij de inrichting van de openbare ruimte

Op zoek naar een betonnen en/of gebakken oplossing voor de inrichting van de openbare ruimte? Vanuit eigen productielocaties in Hengelo (Overijssel), Malden, Hardenberg en Enter levert Morssinkhof Infra een uitgebreid assortiment betonproducten voor de grond-, weg- en waterbouw.
 

Morssinkhof Infra - Productielocatie Hengelo

Brinkman baksteencentrum

Zelfstandig en onafhankelijk advies

Straatbakstenen, sierbestrating, gevelstenen, gevelsystemen of dakpannen voor projectbouw of particulier opdrachtgeverschap vind je bij Brinkman baksteencentrum in Luttenberg. Hier kan je terecht voor onafhankelijk advies.

Brinkman baksteencentrum

Tuinvisie

Voor elk groen hart

Tuinvisie is producent, importeur en leverancier van een breed scala aan tuinhardware. Variërend van sierbestrating, muurelementen en tuinhout tot kunstgras, verlichting en tuinaanlegbenodigdheden. Sinds 2015 maakt Tuinvisie onderdeel uit van de familie van bedrijven.

Tuinvisie levert een compleet assortiment tuinhardware voor de hovenier, steenhandelaar en sinds kort ook de consument. Winkels van Tuinvisie vind je in Utrecht, Enter en Eindhoven. De webshop is 24/7 bereikbaar. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je tuin in te richten en toekomstproof te maken.   

Tuinvisie

Kunnen onze experts u ergens bij helpen?

Neem dan contact met ons op