Werken bij Tuinvisie

Ontdek het werken bij Tuinvisie

Tuinvisie is er voor ieder groen hart! Dagelijks dragen we bij aan 100% tuingeluk voor consumenten, hoveniers en dealers. En uiteraard ook voor onze medewerkers. We hebben 3 fysieke locaties in Nederland waar je 6 dagen per week tijdens kantoortijden terecht kunt om producten te bekijken en te kopen.

Locaties

3

Medewerkers

42

Personeelsfeesten

2x per jaar

3 winkels, 24/7 online

Bij Tuinvisie kun je online 24/7 terecht voor alles wat met de inrichting van je tuin te maken heeft. Op onze website vind je het complete productassortiment van Tuinvisie. Een deel van het assortiment wordt in eigen beheer geproduceerd. Op het hoofkantoor in Utrecht, en op onze locaties in Enter en Eindhoven vind je professionele winkels en in Utrecht een aantrekkelijke inspiratietuin. In Enter biedt onze partner en buurman Alpha Sierbestrating de mogelijkheid om door de daar aanwezige showtuinen rond te lopen.  

Werken bij Tuinvisie

Uitdagend, leuk en informeel

Tuinvisie is de plek waar hoveniers, steenhandelaren en consumenten inspiratie opdoen voor de tuin. Heb je dan groene vingers nodig om bij ons te komen werken? Nee, maar wel een groen hart. Als je dat hebt, vind je bij Tuinvisie wat je zoekt. Een uitdagende baan, leuke collega’s en een informele werksfeer. Op onze vacaturesite vind je een actueel overzicht van alle openstaande vacatures bij Tuinvisie. Kijk snel of jouw droombaan er tussen zit.

Werken bij Tuinvisie - Verkoopteam Utrecht

Kleinere footprint, grotere impact

Voor Tuinvisie zijn het verkleinen van onze ecologische footprint en het vergroten van onze positieve impact belangrijke uitdagingen. De wereldwijde aandacht voor duurzaamheid vertaalt zich ook naar ons productaanbod. Zo hebben we in ons assortiment duurzame producten die de tuin voorbereiden op de gevolgen van klimaatverandering en een positieve bijdrage leveren aan biodiversiteit.

Werken bij Tuinvisie - Grind en kunstgras

Snel aan de slag

Snelheid zit in ons DNA. Zo garanderen we dat onze producten binnen 48 uur na bestelling op de plaats van bestemming worden geleverd. Ook als je bij ons solliciteert, kun je rekenen op een snelle reactie. Zo ontvang je binnen twee werkdagen een bevestiging van je sollicitatie en daarna hoor je ook binnen twee werkdagen of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Werken bij Tuinvisie - transport

Gaaf om te werken aan iets nieuws

Iris van der Woude is vanaf november 2022 online marketeer bij Tuinvisie en dat bevalt haar erg goed: “De lijnen hier zijn korter dan bij mijn vorige werkgevers, waardoor we veel sneller op bepaalde zaken kunnen inspelen. Ook vind ik het gaaf om mee te werken aan het opzetten van iets nieuws en daarmee een andere markt aan te spreken. Er is hier een heel fijne sfeer. We lachen veel met elkaar. Daarnaast is iedereen ontzettend gemotiveerd en echt een expert in zijn of haar werkveld.”

Werken bij Tuinvisie - Iris van der Woude

Leuker kunnen we het niet maken

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? En ben je ook nog eens uit het goede hout gesneden? Dan ligt jouw toekomst misschien bij Tuinvisie. Heb je zelf een tuin? Dan krijg je een aantrekkelijke personeelskorting op al onze producten. En met 25 vakantiedagen en daarbovenop nog eens 12 extra ADVdagen per jaar heb je ook de tijd om van je eigen tuin te genieten. 

Werken bij Tuinvisie

Verstuur je open sollicitatie

Hier vind je alle vacatures van Tuinvisie. Staat er momenteel geen vacature open die bij je past, maar lijkt het je leuk om bij ons te werken? Verstuur dan je open sollicitatie via het formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, rdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.