Werken bij

Werken bij Morssinkhof Groep

Werken bij Morssinkhof Groep is samen werken aan de toekomst. De toekomst van onze eigen organisatie, jouw toekomst, maar ook de toekomst van heel Nederland. Want we leveren producten waarmee Nederland verder komt. Zoals straatstenen en andere infraproducten om woonwijken te ontsluiten en gevelstenen, dakpannen en tuinproducten die de leefomgeving verbeteren. 

Nieuwsgierig naar de vacatures die bijdragen aan jouw toekomst?

 

Werknemers

250+

Vestigingen

8

Opgericht

1901

Geef je toekomst glans

De producten die we maken bij Morssinkhof Groep komen er niet vanzelf. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Jij hebt het goud in handen om Nederland glans te geven. Met innovatieve ideeën, maar ook door machines te bedienen waarmee we prachtige producten maken voor een duurzamere samenleving. Samen leggen we de basis voor een leefbare en aantrekkelijke omgeving. We zorgen dat woonwijken bereikbaar zijn en woningen en tuinen er aantrekkelijk uitzien. 

Werken bij Morssinkhof Groep

Waar krijg jij energie van?

Om jou uit te laten blinken in je werk, doen we graag iets extra’s. Zo investeren wij in een gezond en vitaal werkklimaat. Voor wat hoort wat. Een goed salaris vormt een stevige basis voor een goede boterham. En er is vers fruit op het werk. Als je hier nog niet genoeg energie van krijgt, doen we er nog eens 12 extra ADV-dagen en een goed pensioen bovenop. De toekomst is erg belangrijk, daarom investeren we in jouw doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. 

Werken bij Morssinkhof Groep

Gewoon jezelf zijn

Op het werk moet jij jezelf kunnen zijn. Dat kan als je fijne collega’s hebt. Die garantie geven we je. Bij Morssinkhof Groep is iedereen uniek en telt iedereen mee. Samen zijn we een diverse club mensen met opvallend veel overeenkomsten. Gezelligheid en (Twentse) nuchterheid maken daar ook deel van uit. Ook buiten werktijd kunnen collega’s het goed met elkaar vinden. Twee keer per jaar organiseren we een personeelsfeest voor alle medewerkers, maar ook tussendoor is er van alles te beleven. Join the club!

Werken bij Morssinkhof Groep

Sandra werkt hier met veel plezier!

Sandra Lesscher is als telefoniste-receptioniste/gastvrouw bij Morssinkhof Groep het aanspreekpunt voor zowel klanten als medewerkers. “Deze baan geeft mij veel vrijheid. Ik vind het leuk om bij veel afdelingen aan te sluiten of bij te springen. Dat geeft voldoening”. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld: “We hebben hier een aantrekkelijke regeling, waarmee je belastingvoordeel behaalt. Een voorbeeld hiervan is het fitnessabonnement. Daar maak ik met veel plezier gebruik van.”

Werken bij Morssinkhof Groep

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bekijk alle openstaande vacatures

Vacatures

Wil jij samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst? Kom dan werken bij Morssinkhof Groep. Wellicht hebben wij de ideale baan voor jou. Hier vind je alle openstaande vacatures.

Veel werk verzetten

Open sollicitatie

Wil je werken bij Morssinkhof Groep, maar staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie via ons formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, rdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.