Werken bij Morssinkhof Infra

Ontdek het werken bij Morssinkhof Infra

Morssinkhof Infra voegt met een breed scala betonproducten voor de grond-, weg- en waterbouw waarde toe aan de leefomgeving voor de huidige en de volgende generatie. Met onze producten worden woonwijken ontsloten voor het verkeer en aangesloten op bestaande infrastructuur. Hiermee leggen we een stevig fundament voor het vergroten van de leefbaarheid in Nederland. Help jij mee om dit mogelijk te maken?

Gemiddelde leeftijd

47

Vers fruit

2 keer per week

Goed pensioen

Later begint nu

Biobased betonproducten

Met de wetenschap van vandaag creëren we oplossingen voor morgen. In veel van onze betonproducten verwerken we biobased grondstoffen, zoals olifantsgras. Deze grassoort haalt bovenmatig veel CO₂ uit de lucht om het om te zetten in vezels die wij weer gebruiken als vulstof voor onze infraproducten. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de CO₂-emissie.

Werken bij Morssinkhof Infra

Duurzame energie, logistiek en transport

Niet alleen bij de productie houden we rekening met duurzaamheid. Ook het logistieke proces, het wagenpark en de productielocaties richten we zo duurzaam mogelijk in. Zo waren we één van de eerste bedrijven met zonnepanelen op het dak, vervangen we onze heftrucks aan het eind van de levensduur door een elektrische variant en zijn onze vrachtwagens uitgerust met de schoonste motor die er is.

Werken bij Morssinkhof Infra

Eigen productielocaties

De infraproducten die we leveren voor grond-, weg- en waterbouwprojecten ontwikkelen en produceren we in onze eigen productielocaties in Hengelo, Hardenberg, Enter en Malden. Om transportbewegingen tot een minimum te beperken, leveren we de producten uit vanuit de dichtstbijzijnde productielocatie. Wel zo duurzaam dus.

Werken bij Morssinkhof Infra

Samenwerking tussen afdelingen

Productie, sales, marketing en logistiek werken bij Morssinkhof Infra nauw met elkaar samen om tot het beste resultaat en tevreden klanten te komen. Terwijl onze binnendienst medewerkers potentiële klanten te woord staan, brengt onze buitendienst de voordelen van onze nieuwe innovatieve afwateringsbanden onder de aandacht bij gemeenten en aannemers.

Werken bij Morssinkhof Infra

Goede werk- en privébalans

Er is een tijd van werken en een tijd van ontspannen. Bij Morssinkhof Infra vinden we een goede werk-privébalans erg belangrijk. Dus heb je naast 25 vakantiedagen ook nog eens 12 extra ADV-dagen. Naast je baan heb je ook genoeg ruimte voor vrije tijd. Wel zo fijn! Ook hybride werken hebben we omarmd. Veel mensen vinden het prettig om een dag vanuit huis te werken. Afhankelijk van je functie is dit ook mogelijk.

Werken bij Morssinkhof Infra

Resultaat en gezelligheid gaan prima samen

Marc van Oosten werkt sinds augustus 2021 op de commerciële binnendienst van Morssinkhof Groep in Hengelo: “Hier ben ik, samen met een accountmanager, verantwoordelijk voor het zuiden van Nederland.” 

Marc vertelt dat hij met veel plezier en enthousiasme werkt bij een familiair bedrijf als Morssinkhof Groep: “Resultaatgericht werken staat voorop, maar er is ook tijd en ruimte voor een dolletje. En ook buiten het werk om is het gezellig, zoals tijdens de zomerbarbecue en de kerstborrel.” 

Werken bij Morssinkhof Infra - Mark van Oosten

Verstuur je open sollicitatie

Staat er momenteel geen vacature open die bij je past, maar lijkt het je leuk om te werken bij Morssinkhof Infra? Verstuur dan je open sollicitatie via het formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, rdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.