Morssinkhof Infra

Partner bij inrichting van openbare ruimte

Vanuit productielocaties in Hengelo (OV), Malden en Hardenberg levert Morssinkhof Infra een uitgebreid assortiment betonproducten voor inframarkt. Zo vind je bij ons afwateringsbanden, tegels, grasbetonblokken, straatstenen en diverse andere producten voor de inrichting van de publieke ruimte. Je kan kiezen uit ons ruime assortiment, maar ook voor een klantspecifieke oplossing ben je bij Morssinkhof Infra aan het juiste adres. 

Morssinkhof Infra - Familie van bedrijven
Morssinkhof Infra

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de inrichting van de openbare ruimte?

Wij zorgen voor een betere leefomgeving voor de huidige en de volgende generatie.

Werken bij Morssinkhof Infra

Morssinkhof Infra neemt de verantwoordelijkheid om waarde toe te voegen aan onze leefomgeving voor de huidige en de volgende generatie. Werken bij Morssinkhof Groep is samen werken aan de toekomst. De toekomst van onze eigen organisatie, jouw toekomst, maar ook de toekomst van heel Nederland. We leveren producten waarmee Nederland verder komt. 

Morssinkhof Infra - Werken bij

Marktleider in grasbeton

Morssinkhof Infra is marktleider in grasbeton in Nederland. Voor uiteenlopende toepassingen maken we verschillende soorten grasbeton. In een deel van ons veelzijdige assortiment grasbeton wordt olifantsgras verwerkt, een product dat bovenmatig veel CO₂ opneemt en vasthoudt.

Morssinkhof Infra - Marktleider in grasbeton

De laatste berichten van Morssinkhof Infra

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Uitgebreid assortiment

Vier productielocaties

Uitstekende & snelle service