Toekomst

De toekomst

Sinds 1901 zijn de jaren voorbijgevlogen. Ontwikkelingen volgden elkaar in sneltreinvaart op. In 2026 vieren we ons 125-jarig bestaan. Hoe gaan we ervoor zorgen dat we ook de komende 125 jaar een belangrijke rol spelen in de wereld waarin we groot zijn geworden?

Duurzaamheid

We willen de aarde graag zo goed mogelijk doorgeven aan de volgende generatie. En ons bedrijf natuurlijk ook. Klimaatverandering is al jaren een issue en dat blijft het ook in de toekomst. We zijn al jaren druk bezig om onze producten en processen nóg meer te laten aansluiten op de duurzaamheidsbehoeften van de toekomst. Zoals de biobased producten die we in onze infraproducten verwerken.

De toekomst van Morssinkhof Groep - Duurzaamheid

Innovatie

Iedere toekomstgerichte organisatie is gericht op innovatie. Wij zijn daar geen uitzondering op. We werken samen met onderwijsinstellingen en commerciële partijen om ons productaanbod continu te verbeteren, ontwikkelen nieuwe product-/marktcombinaties en werken samen met  branchegenoten om te kijken welke innovaties we samen kunnen oppakken.

De toekomst van Morssinkhof Groep - innovatie

Vernieuwing

Met ons machinepark sorteren we nu al voor op de toekomst en de producten en processen die hierop worden afgestemd. Schoner, stiller, comfortabeler, maar ook efficiënter en gebruiksvriendelijker en minder arbeidsintensief. Ook in dat opzicht bereiden we ons zo goed mogelijk voor op de behoeften van morgen.

De toekomst van Morssinkhof Groep - vernieuwing

Kwaliteit

Verduurzamen van onze productiemiddelen en producten is nodig, maar dit mag niet ten koste gaan van de kwaliteit. Daarom zoeken we constant naar de juiste balans, de optimale afstemming tussen kwaliteit en duurzaamheid. En soms zit die kwaliteitsimpuls al in de duurzame oplossing.

De toekomst van Morssinkhof Groep - Kwaliteit

Service

Wat is er belangrijker dan een tevreden klant? Met de uitbreiding van onze organisatie wordt er ook meer van ons verwacht. Zo neemt het aantal momenten dat we contact hebben met de klant toe. Met Tuinvisie bijvoorbeeld zijn we online 24/7 bereikbaar en geven we de garantie dat je binnen 2 werkdagen jouw bestelling ontvangt op de afgesproken plek. Ook op het gebied van service nemen we onze verantwoordelijkheid.

Tuinvisie - familie van bedrijven

Mens

Zonder mensen kan onze organisatie niet functioneren. Zij vormen onze belangrijkste productiefactor. Zonder mensen geen productie, geen innovatie, geen ontwikkeling. Geen toekomst dus. Daarom staat al vanaf het prille begin van Morssinkhof Groep de mens bij ons centraal. Dat zal in de toekomst niet anders zijn. We investeren dan ook graag in een prettige werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Meer hierover lees je op de Werken bij-pagina.

De toekomst van Morssinkhof Groep - Mens