Werken bij Brinkman baksteencentrum

Ontdek het werken bij Brinkman baksteencentrum

Met de handel in bakstenen, gevelstenen en dakpannen verdienen we ons geld. Maar het is ook onze passie. Wie bij ons werkt, denkt mee met de klant hoe we de juiste steen of dakpan kunnen laten aansluiten bij zijn of haar project.

Locatie

Luttenberg

Medewerkers

5

Vers fruit

2x per week

Klein en gezellig team

Wij houden van overzichtelijkheid en korte lijntjes. Dat kan ook, want we hebben een klein en gezellig team waarin iedereen zijn eigen specialiteit heeft. We vullen elkaar dus uitstekend aan. Denk jij dat jij een toegevoegde waarde bent voor Brinkman baksteencentrum? Bekijk onze vacatures of verstuur hieronder je open sollicitatie.

Werken bij Brinkman baksteencentrum

Je zit hier gebakken

Als je hier eenmaal werkt, zit je gebakken. Sorry voor het taalgrapje, maar het is wel zo. We hebben een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met maar liefst 12 extra ADV dagen naast je 25 vakantiedagen. Befaamd is onze patat met kipkruiden als vrijdagmiddaglunch. Moet je echt eens proeven.

Werken bij Brinkman baksteencentrum

Verstuur je open sollicitatie

Staat er momenteel geen vacature open die bij je past, maar denk je ons team te kunnen versterken? Verstuur dan je open sollicitatie via het formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, rdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.