Tuinvisie opent nieuwe vestiging in Eindhoven

Tuinvisie Eindhoven is officieel geopend

Tijdens een openingsreceptie voor relaties en leveranciers op donderdag 30 maart hebben Joost Morssinkhof, algemeen directeur van Morssinkhof Groep, en Judith van Kaathoven, commercieel directeur van Tuinvisie, de nieuwe vestiging van Tuinvisie Eindhoven officieel geopend.

Opening Tuinvisie Eindhoven

Voor elk groen hart

De nieuwe vestiging in Eindhoven maakt onderdeel uit van de nieuwe look & feel van Tuinvisie. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de re-branding van het merk Tuinvisie. Zo is de website tuinvisie.nl vernieuwd, is er een nieuwe Tuinvisie-locatie ontwikkeld in Eindhoven en werd ook de bestaande Tuinvisie-vestiging in Utrecht voorzien van een nieuwe look & feel. Kopen bij Tuinvisie kan voortaan zowel online, via de website, als in de winkels bij bovengenoemde vestigingen.

Opening Tuinvisie Eindhoven

Onderdeel van Morssinkhof Groep

Sinds 2015 maakt Tuinvisie onderdeel uit van Morssinkhof Groep, ontwikkelaar, producent en verkoper van producten voor de inrichting van zowel de private als publieke leefomgeving. Vanuit 5 eigen locaties in Nederland produceert Morssinkhof Groep een breed scala aan betonnen grond-, weg- en waterbouwproducten en sierbestrating. Onder de vleugels van Morssinkhof Groep is het merk Tuinvisie inmiddels uitgegroeid tot één van de marktleiders in tuinland. Om de nieuwe marktpositionering onder een brede doelgroep kenbaar te maken, start Tuinvisie binnenkort met een intensieve reclamecampagne. Onderdeel van deze campagne is een radiocommercial die op alle nationale zenders te beluisteren is.

Opening Tuinvisie Eindhoven